[Ebook] Den gröne riddaren By Yang Mu – 9tvuk.us

Den gröne riddaren Yang Mu F 1940 , Taiwanesisk Litteraturforskare Och Poet, Presenteras H R I En Ovanligt Vacker, Tv Spr Kig Volym F R F Rord, Vers Ttning Och Urval St R Sinologen Och Akademiledamoten G Ran Malmqvist.Dikterna Har Ordnats Kronologiskt, Fr N Den Arton Rige Poetens Romantiska Kv Den Till Den 70 Riga Poetens Senaste Dikt D Rmed Kan En Egenartad Utveckling F Ljas I Ett Av Samtidens Fr Msta Kinesiskspr Kiga F Rfattarskap.

Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Den gröne riddaren book, this is one of the most wanted Yang Mu author readers around the world.

11 thoughts on “Den gröne riddaren

  1. says:

    Vilken verraskning det h r var hade inte alls f rv ntat mig att s handl st falla f r det gr na bl ndande, men Inte ens st rtande stj rnor och gnistrande silverringar blir l jliga, inte det minsta.

  2. says:

    Att l sa poesi var n got nytt och lite konstigt f r mig Inte bara f r att det r ovant utan f r att det k nns som att jag inte riktigt fattar det Antingen satt jag och letade efter n n sorts djupare mening i varenda rad utan att lyckas f rst n got eller s f rs kte jag bara l sa utan att t nka f r mycket och gl mde d bort vad dikterna handlat om s f rt jag l st dem D rf r vet jag inte riktigt vad jag tyckte om boken eller hur jag ska bed ma den, s egentligen kanske den f rtj nar mer n 3 stj rnor Betyget kanske hade sett annorlunda ut om jag haft annan poesi att j mf ra den med Dock var det vissa dikter med beskrivningar som jag gillade eller som jag blev imponerad av hur meningarna fl t ihop med varandra S rskilt ett citat fastnade jag f r n ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *